Хуан Педро Франко потрапив у Книгу Рекордів Гіннеса як найважча людина планети. На момент реєстрації, у грудні 2016 року, мексиканець важив 594 кілограми. Тоді він не міг самостійно пересуватися і робити безліч речей.

Франко страждав від зайвої ваги з самого дитинства. У підлітковому віці він потрапив в важку аварію. Після пригоди хлопець впав у кому. Коли він прокинувся, то зрозумів, що прикутий до ліжка. Він з болем згадує про те жахливому часу:

"В аварії я зламав практично всі кістки. Ноги, всі праві ребра, все".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У період відновлення він переживав сильний стрес. Єдине, що допомагало з ним впоратися, - їжа. Дуже швидко він перестав контролювати свою вагу.

Більше всього на світі 33-річний Хуан мріяв про те, що знову почне ходити. Він почав рухатися до поставленої мети. За 2 роки він пережив кілька важких операцій по зменшенню об'єму шлунку. Завдяки першому хірургічному втручанню орган зменшився на 75 відсотків.

Чоловік втратив у вазі 294 кілограми. Він дотримувався строгої дієти, яка допомогла йому досягти такого приголомшливого результату. Щоб перебування в лікарні для Франка було максимально комфортним, фахівці встановили в палаті спеціальні ліжку.

Мексиканець поділився своїми враженнями:

"Найважливіше для мене – те, що я знову можу ходити. Протягом 6 довгих років я практично не покидав свій дім. Я нікуди не ходив, окрім лікарні. Найбільшим своїм досягненням я вважаю те, що можу самостійно встати і зробити кілька кроків. Я радий, що знову починаю рухатися".

Хуан впевнений, що це тільки початок і все ще попереду. Лікарі його у цьому підтримують. Планується, що протягом найближчих 18 місяців хлопець скине ще 200 кілограмів.

Тепер Франко поставив перед собою нову мету – потрапити в Книгу рекордів Гіннеса як людина, який скинув більше усього кілограмів.

Портал "Знай.uа" розповідав: трагічна історія найбільших дітей у світі

А також: турботливий батько з найвищою зачіскою у світі створює з донькою справжні витвори мистецтва

Як повідомлялося: Xiaomi знову потрапив у Книгу рекордів Гіннеса