Бенні Харлем - співак, модель і турботливий тато для своєї 8-річної доньки. Також Бенні — рекордсмен. Житель Нью-Йорка досяг перших успіхів як модель. Він від природи наділений скульптурним тілом. А від його волосся просто неможливо відвести погляд.

А з укладкою Hi-top fade (це такий хіп-хоп-аналог "майданчика") у нього виходить найвищий хайр у світі — 52,07 см. Він входить в Книгу рекордів Гіннеса як володар найвищої зачіски у світі.

8-річна Джаксін володіє таким же густим волоссям, як і її знаменитий тато. Він вирішив цим скористатися і закохав у себе весь світ.

Коли дочка підросла і батько зрозумів, що шевелюри у них абсолютно однакові, до нього прийшла ідея створювати незвичайні знімки і викладати їх в Instagram. Так він і став відомим чи не в усьому світі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

У своєму Інстаграмі він всіляко підкреслює їх особливий зв'язок з дочкою. Харлем каже, що його завдання, як батька, полягає в тому, щоб захищати і виховувати свою дочку, надаючи їй стільки уваги й любові, щоб вона виросла в впевнену в собі особистість, сильну і незалежну.

Йому важливо, щоб Джаксін сприймала себе такою, яка вона є. І правда - в той час, як більшість афроамериканських дівчаток старанно відбілюють шкіру і випрямляють волосся, наслідуючи голлівудських актрис і співачок, Джаксін виглядає зі своєю величезною копицею волосся настільки природно, що це не може не захоплювати.

Як розповідає сам Харлем, він завів свій аккаунт в Інстаграмі всього кілька років тому, просто для того, щоб залишався альбом сімейних фотографій.

Першою фотографією був знімок, де він тримає дочку за руку на ранок Різдва. Тоді Харлем подумав, що, може бути, було б непогано зробити альбом для дочки, щоб вона потім могла комусь показувати знімки і говорити: "Дивись, це я в такому-то і такому-то віці".

"Я не знаю, коли саме цей Instagram став таким популярним. Під нашими фотографіями люди часто залишали коментарі на кшталт "О боже, це фото змусило мене подумати про моєму власному батька" або "Це такий чудовий образ батька. Треба зателефонувати своєму татові." Але, напевно, поворотним фото було те, що було зроблено на пляжі, де Джаксін цілує мене в лоб. Насправді, вона робить так щоранку, але у людей це викликало справжній шквал емоцій".

Кращі образи батька і доньки:

Нагадаємо, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралії знайшли незвичайного опосума з рідкісною генетичною мутацією. Завдяки унікальному жовтому забарвленню він дуже схожий на Пікачу – персонажа з популярного мультфільму.

Також "Знай.uа" писав, цікаві дикі лисиці стали чудовими моделями.