Мішель Нірумандрад – професійна парашутистка. Одного разу вона зрозуміла, що хоче якось урізноманітнити час польоту. Їй в голову прийшла незвичайна ідея. Вона почала створювати приголомшливі картини.

Свої так звані "творчі стрибки" Мішель знімає на відео. Одне з них з'явилося на каналі YouTube ViralHog. Саме завдяки цьому про незвичайне захоплення дівчини і дізналися в світі.

Серію робіт, створених у повітрі, художниця назвала "Захоплене небо". Вона використовує спеціальну техніку малювання. Дівчина закріплює на своєму тілі невеликі квадратні полотна. Під час вільного падіння вона випускає яскраві фарби.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

І вони самостійно лягають на полотно під силою вітру. Така технологія дозволяє створити приголомшливі картини, в яких простежується динаміка і відчувається життя. Кожна з них унікальна.

Дві ідентичні картини створити неможливо. Парашутистка здійснює стрибки з неймовірної висоти – 4100 метрів. Дивно, але вона встигає завершити картину до моменту приземлення. Перша робота була створена в 2013 році.

Мішель поділилася враженнями про те, що дозволяє вітрам неба творити. Таким чином створюється матеріальний з нематеріального. Це дозволяє парашютистке захопити частинку неба з собою на землю.

Дівчина ділиться своїми роботами в Instagram. Передплатники від них у захваті.

"Знай.uа" вже писав про кращі фільми для святкового настрою

А також: креативний господар створює незвичайні шапочки для котів

Нагадаємо: мама Насті Каменських розкрила правду про стосунки дочки з Потапом