Однією з головних проблем власників кішок є сезонна линька — у цей період шерсть тварин всюди, а прибрати її вкрай проблематично, що не може не дратувати. Про це повідомляє Clutch.

Серед господарів пухнастиків навіть ходить жарт: у будинку, де є кіт, шерсть – це приправа.

А ось житель Японії, фотограф Ріо Ямадзакі, який досить творча людина, знайшов оригінальне застосування котячої шерсті. Він робить різні типи капелюхів, і це теж з волосся його кішок, які вони розносять.

До речі, у чоловіка вдома живуть три кішки 8-річна Ніа, 6-річний Мар і однорічний Уіт. Всі котики дуже гарні і пухнасті, тому проблема з прибиранням вовни йому точно знайома не з чуток. Однак, він вирішив не викидати її, а робити симпатичні шапочки для своїх улюбленців.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вираження їх мордочок демонструє явне нерозуміння того, що відбувається, або ж невдоволення у зв'язку з обновкою.

Господар дбайливо вичісує своїх красунь, але не пропадати ж добру. Замість того, щоб викинути шерсть в сміттєве відро, він валяє з неї шапочки для кішечок і робить смішні знімки, які потім публікує на своїй сторінці в Instagram.

Різнобарвна котяча трійця набула популярності серед користувачів Мережі – на аккаунт вусатих підписані майже 42 тисячі осіб.

Щоб зробити такий оригінальний аксесуар, фотограф ретельно збирає шерсть, валяє її і формує головні убори. Потім фотографує свої "твори" безпосередньо на власників шапочок.

До речі, якщо ви не можете завести собі пухнастого улюбленця через алергію на шерсть — не впадайте у відчай! Вчені вже щосили працюють над вакциною, яка назавжди позбавить людину від симптомів цієї алергії.

Дивіться забавні фото котиків в шапках:

Нагадаємо, два наполегливих чотирилапих безбілетника три роки ведуть війну з охоронцями музею, намагаючись пробратися всередину. Їх завзятості можна позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кіт Ларріи, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.