Відомо, що відмітна риса будь-якої рідини – це її здатність приймати форму посудини, до якої її наливають. Коти часом буквально підтверджують це правило.

Добірка найсмішніших котів не тільки підніме настрій, але і змусить повірити, що коти дійсно іноді змінюють свій агрегатний стан.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Коти в будинку вже давно з'являються не тільки для того, щоб ловити мишей. Вони піднімають настрій, зігрівають холодними вечорами і радують своєю забавною поведінкою.

Ці кішки кинули виклик усім відомим властивостям твердих тіл. Вони здатні не тільки зручно вмоститися в найнезвичній місткості, але і заснути практично в будь-якому положенні.

Крім того, в минулому році в Гарварді вручили Шнобелівську премію з фізики вченому, який у своєму масштабному дослідженні вивчав, в якому агрегатному стані: твердому або рідкому знаходяться коти.

Вчений прийшов до висновку, що в той момент, коли вони залазять в коробки, то знаходяться ближче до рідини. І численні фотографії лише підтверджують це твердження.

Раніше повідомлялося, що дивовижний випадок стався в звичайний осінній ранок. Ничего не віщувало біди. Завдяки своєму вихованцеві дитина залишився живий.

Пожежа в будинку стався в кінці вересня, в одноповерховій дачної будівлі. На допомогу школяру прийшла кішка. Вона розбудила його своїм нявканням і втекла сама.

Нагадаємо, зухвалий хом'як вирвався на свободу і за тиждень знищив машину господині. Пухнасте тварина завдала шкоди господарці на кілька тисяч доларів.

Як повідомляв "Знай. ua", домашня "киця" зробила з господарем те, що мавпа з газетою. В Мексиці місцевий житель у важкому стані потрапив до лікарні після нападу ручної левиці.

"Знай. ua" писав, що господар і пес зустрілися після трьох років розлуки. Ці кадри чіпають до глибини душі.