Мама популярної співачки Насті Каменських розповіла про стосунки дочки та репера Потапа.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у ході розмови матір співачки розповіла, що не дає жодних порад своїй донці, адже вона має прекрасний смак та відмінне внутрішнє чуття.

"Я б хотіла щось порадити, але Настя має настільки приголомшливий смак і внутрішнє чуття, що їй не потрібно нічого радити, вона просто молодчинка", - зазначила Кудлай.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що багато хто помітив, що останнім часом Настя Каменських сильно схудла і стала виглядати набагато краще. Співачка, яка виступає під псевдонімом NK, на два роки змогла скинути 20 кілограмів. Як їй це вдалося?

За словами Насті, вона ніколи не сиділа на дієтах і просто дотримується правильного харчування. Також вона постралася розвінчати міф про те, що здорові продукти дуже дорогі, адже гречка і вівсянка по кишені кожному.

"У тебе обов'язково повинні бути два прийому вуглеводів в день. На обід — відварна курка або гриль. Це недороге м'ясо і добре засвоюється організмом", — зазначає співачка.

NK вважає, що найважливіше - це є багато клітковини.

"Я маю на увазі листя салату та інше. Можна нарізати салатик з огірків, і теж себе прекрасно почувати", — додала вона.

Також співачка заявляє, що повністю відмовилася від солодкого і перейшла на п'ятиразове харчування.

"До торта і солодощів моя рука ніколи не потягнеться. Звичайно я теж жива людина, і буває, що хочеться солоденького. Але я можу трохи спробувати — і мені досить. А ось сирний чізкейк можна іноді. Якщо вже грішити, то краще з чізкейком", — говорить вона.

Настя розповіла своїм шанувальникам невеликий лайфхак - їсти перед сном молочний сир. Тоді вранці можна прокидатися без жахливого почуття голоду, адже вночі шлунок теж буде працювати. Крім того, раз на тиждень співачка влаштовує собі розвантажувальний день.

"Відварюєш 6 яєць і купуєш 3 грейпфрута. Встаєш о 7-8 ранку, з'їдаєш два варених білка, а через 2 години — грейпфрут. Потім знову через дві години їж два білка і знову грейпфрут, і знову два білка і грейпфрут", — розповідає вона.

Нагадаємо, нове відео Каменських довело фанатів до сліз.

Як повідомляв "Знай.ua", скільки коштує виступ зірки на Новий рік.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських поділилася головним секретом.

Настя Каменських про премію "Співачка року": "NK за цей рік напрацювалась просто, як комета!"