Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує шокувати шанувальників своїм зовнішнім виглядом і знімками.

Цього разу артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий відеозапис, на якому розповіла про пригоди в Miami.

"Хлопці, друга частина NKblog про наші пригоди в Miami під час #peligrosopromorun вже на моєму YouTube-каналі 🤗 Вас чекає найдовший влог про те, як я побувала на головних латиноамериканських телеканалах в США, а також легендарному ТВ-шоу @despiertaamerica 😍🌟 Дивіться відео по посиланню в профілі 🔝". написала під відео Каменських

Шанувальники Анастасії тут же почали писати в коментарях теплі слова про новий блог співачки. Образ Каменських також не залишився без уваги.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Шикарний блог👍🏻👍🏻👍🏻», «Ах ха☢️☢️☢️ таке відчуття що на початку волосся на попі електризують, що б спідниця пишніше стояла :)», «Як завжди шикарна)», «Класний блог», «Подивилася влог..😢 Настуся, сльози наверталися, але разом з посмішкою! Я так рада за тебе! Звичайно можна думати, що в шоубізі все легко і класно. І нам, простим смертним)), ніколи цього не досягти. Але я розумію що ти така ж жива людина, як і всі. Тільки наділений неймовірним талантом. Можу тільки уявити як багато ти працювала над собою для того, щоб досягти таких висот!», «Скільки років такою хернею займатися, хто це дивитися буде)?», «А перші 2 секунди початок відео , що це відбувалося ? 😁😁😁», «Тобі мужик потрібен терміново 👀". Настя Каменських

Нагадаємо, українська популярна співачка Настя Каменських кардинально змінила імідж. Дівчина вирішила приміряти образ блондинки.

Як повідомляв Знай.ua, Каменських спровокувала фанатів награною промовою. Настя Каменських вирішила подякувати всю команду, проте фанати помітили недобре.

Також Знай.ua писав, як Каменських переплюнула Сєдокову, фанати благають зупиниться. Настя Каменських останнім часом змінила безліч образів, однак фолловери просять її залишатися індивідуальної.