Легендарна американська співачка Мадонна порадувала своїх фанатів яскравим і незвичайним знімком, який розмістила на своїй сторінці в Instagram. На ньому зірка показала всіх своїх темношкірих дітей Мерсі Джеймс, Естер і Стела, Девід Банда в перуках.

Виконавиця підписала фото: "2019-й, ми до тебе готові. Щасливих свят!".

Багато хто вважає, що світова слава і зірковий статус робить співачок недоторканними, однак це не є правдою. Нерідко популярність вдаряє їм в голову, і вони здійснюють вчинки, які призводять до проблем з законом і справедливого правосуддя.

Мадонна – не виняток, адже її старший син Роко зі скаргами на матір втік до її колишнього чоловіка – Гая Річі і залишився з ним жити. За бажанням підлітка, відому співачку позбавили батьківських прав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як відомо, час не щадить нікого, тому фото Мадонни в нижній білизні, яке їй самій здається провокаційним, насправді викликає лише не найприємніші емоції, хоча популярності від цього від знаменитості не зменшується.

У своєму акаунті Instagram Мадонна нещодавно розмістила звичайний, на перший погляд, простий знімок, на якому колись молоду і яскраву зірку дізнатися практично неможливо. На фото вона більше схожа на стару, втомлену від життя жінку, яку не рятують навіть підфарбовані очі.

Незважаючи на густе красиве волосся і привабливий наряд, вигляд співачки все ж виправити не вдалося. Шанувальники неохоче визнають, що знаменитість міцно постаріла і буде виглядати все гірше і гірше, якщо, звичайно, хто-небудь не винайде еліксир молодості.

Втома співачки викликана і підлими вчинками з боку її ж помічників. Приміром, її особиста помічниця таємно викрала особисті речі знаменитостей і тепер має намір продати їх на аукціоні. До них відносяться гребінець і нижня білизна Мадонни, а також її особисті листи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що всесвітньо відома співачка показала знімок, на якому вона зображена в юному віці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у світових знаменитостей двійники є не тільки серед людей, але також і серед тварин.

ТакожЗнай.uа" писав, що Мадонна в свої 60 років не перестає радувати фанатів яскравими і ефектними знімками.