До Нового 2019-го року залишилися лічені дні. Якщо ви ще не купили подарунки своїм рідним, радимо вам поквапитися.

Про те, який найкраще презент піднести своїм коханим людям на Новий рік, розповідає "ХВИЛЯ".

Що подарувати чоловікові/дружині на Новий рік 2019

Найкращий подарунок для жінки - предмети повсякденного гардероба: хороший кашеміровий светр, теплий вовняний кардиган, красива піжама. Аксесуари також порадують, якщо ви знаєте переваги своєї половинки — золото, срібло, платина. Можна звернути увагу на модні аксесуари в мас-маркеті, якщо жінка стежить за модними тенденціями. Парфуми та косметика теж прекрасний вибір — можна звернути увагу на хороший набір кистей для макіяжу. Сертифікат на масаж, зачіску, макіяж або на якісь курси порадує будь-кого.

Найкращий подарунок чоловіку - гаджети (годинник, планшет, телефон) або якісний одяг — светр, шарф, рукавички. Не залишайте без уваги також рюкзаки або чоловічі сумки зі шкіри — такий подарунок прослужить довго і точно запам'ятається. Сертифікати, путівки. Шикарним подарунком на Новий рік буде романтична подорож.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Що подарувати батькам на Новий рік 2019

Ідеальним варіантом можуть стати техніка, електроніка та гаджети: новий телефон, планшет або плеєр. Товари для будинку теж стануть прекрасною ідеєю — зайвий комплект постільної білизни ніколи не зашкодить, гарний набір посуду, ваза, картина. Батьків порадують і якісь сертифікати на різні процедури або путівки — наприклад, в Карпати. Книги, підписки на улюблені журнали — гарний подарунок для тих, хто любить читати. Можна звернути увагу на дрібниці для дому, які зроблять його затишнішим, — це можуть бути вінтажні речі навіть з барахолки. Речі з історією стануть відмінним подарунком для рідних.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2019

Гаджети знову на першому місці в нашому списку — навушники, розумні годинник, колонки, електронна книга — все це дуже сподобається Вашій другій половинці. Якщо чоловік носить костюми — подаруйте йому цікаві запонки. Також гарним подарунком може стати сертифікат на курси, подорож удвох, романтичний вікенд, квитки на концерт улюбленої групи.

Що подарувати дівчині на новий рік 2019

Прикраси для дівчат — якісна біжутерія або ювелірні вироби, якщо дозволяє бюджет. Також це може бути косметика, парфумерія, прилади для укладання волосся (утюжок, плойка). З речей — сумки, парасолі, гаманці, якісний одяг. Все те ж саме підійде і для подарунка хлопцеві.

Що подарувати другові/подрузі на новий рік 2019

Це як раз той випадок, коли не варто дарувати непотрібних дрібничок. Для подружки відмінним варіантом стануть набори косметики. Вони вже йдуть зі святковою упаковкою, тому можна просто відразу їх придбати і подарувати. Якісна біжутерія — прекрасний подарунок для модниці. Шарфи, рукавички, гаманці — дрібниці, але здатні порадувати будь-яку дівчину. Сертифікати на укладку, макіяж або в СПА — подруга буде вам вдячна. Для друга так само підійдуть варіанти з одягом — светри, шарфи, шапки, рукавички. Квитки на концерти, набір інструментів, годинник, гаджети — від кожного з варіантів чоловіки будуть у захваті, варто лише орієнтуватися на смаки Вашого друга.

Нагадаємо що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.