Тренди макіяжу змінюються майже так само швидко, як і тренди одягу. Експерти вже визначили головні атрибути стильного макіяжу у 2019 році. Щоб не відставати від моди, варто дотримуватися лише декількох рекомендацій.

У тренді знову блискучі губи. Матова помада вже набридла всім, вона додає років та псує губи. До того ж її важко рівно нанести. Блиск у свою чергу набагато легше використовувати. Він створює яскравий та свіжий образ.

Найкраще обрати або ягідні відтінки для губ. Колір може бути або максимально натуральним, або як після поїдання ожини. Головне запам'ятати - ніяких чітких контурів у наступному році.

Актуальним залишається тренд на чисте обличя, тобто "макіяж без макіяжу" і "волога" шкіра в парі з блискучими губами - то що треба. Тому варто не забувати використовувати хайлайтер. Але варто пам'ятати, що яскраві блискучі губи та велика кількість блиску на шкірі підійдуть виключно для урочистих випадків.

У моду повертаються також коричневі губи. Це ностальгія за 90-ми. Зараз коричневий - це новий винний. У цьому тренді залишається актуальною матовість і чіткість контурів. Натуральний макіяж і коричневі губи - і ви на гребені хвилі сучасної моди.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще один цікавий тренд 2019 року - все персикове. Насправді це класичний нюдовий макіяж. Персиковий нюд дуже освіжає обличчя, створюючи ефект "після відпустки". Він підходить абсолютно всім. Головне - це тіні, рум'яна, помада і блиск для губ теплих, персикових і теракотових тонів. Цю тенденцію абсолютно спокійно можна відкласти до весни, в сезон, коли буде прокидатися природа, вона буде виглядати більш виграшно і доречно, ніж взимку.

Нагадаємо, з чарівних малят престарілих модниць: як зараз виглядають сестри Олсен.

Як повідомляв Знай.ua самогубство Кейт Спейд: що відомо про культової дизайнерке.

Також Знай.ua писав, 20 років культового серіалу: як подружки Керрі Бредшоу змінили світ моди.