Кен Уотсон прожив своє життя на півдні Уельсу. Він дуже любив дітей і завжди з ласкою і ніжністю до них ставився. Своїх онуків у чоловіка не було, тому він часто дарував подарунки сусідським дітям і всіляко їх балував. Найбільше Кен прив'язався до 2-річній дитині Каді Вільямс – настільки, що забезпечив її подарунками на 14 років вперед.

Уотсон помер у віці 87 років. Перед смертю він приготував сюрприз для своїх улюблених сусідів. Вільямс теж прив'язалися до дідуся, вони тужили і сумували за нього. Одного разу до неї прийшла дочка Кена і вручила величезний мішок. Всередині нього було 14 різдвяних подарунків. Дідусь заздалегідь купив іграшки для малої Каді і упакував їх у різдвяну подарунковий папір.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вільямси вирішили не дарувати дочці всі подарунки відразу. Звичайно ж, всім хотілося швидше розпакувати презенти і дізнатися, що знаходиться всередині. Але все ж вони придумали щось більш цікаве. Вони будуть вручати Каді подарунок на кожне Різдво. Презентів вистачить аж до 2032 року!

Ця ідея має і іншу сторону. Навряд чи через 10 років дівчинка зрадіє іграшці для маленьких дітей, наприклад, ляльку або конструктора.

Оуен Вільямс вирішив влаштувати опитування на цю тему в Twitter. Користувачі проголосували за те, що подарунки потрібно розкривати поступово. Вільямс не втрималися і все ж таки розкрили одну з коробок. В ній була захоплююча дитяча книга французького письменника і художника Томі Унгерера. Незабаром навіть сам автор дізнався про історію Каді і запропонував підписати подаровану книгу.

Цікаво, чому дідусь залишив для дівчинки саме 14 подарунків. Можливо, це число символізує якусь подію або особливу для нього дату. Кен відчував себе самотнім. Його улюблена дружина померла в 2012 році, а діти давно виросли і покинули батьківський дім. Тепер у кожного з них вже своя життя. Щоб відволіктися від самотності і якось себе розважити, Уотсон здійснював божевільні вчинки і знаходив нові захоплення. Він літав на невеликому літаку, до крил якого його прив'язали тросами. Він стрибав з парашутом, грав на акордеоні і навіть почав писати книгу.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про витоки традиції прикрашати ялинку

А також про кращі бюджетні подарунки для близьких на Новий рік

Як повідомлялося: що подивитися на Новий рік по телевізору