Сьогодні кондитери намагаються здивувати своїх клієнтів не тільки смаковими якостями десертів, але й зовнішнім виглядом страви. Деякі виходять настільки гарними, що хочеться не з'їсти шматок торта, а визнати його витвором мистецтва і поставити в рамочку.

Джессіка Кларк-Божин (Jessica Leigh Clark-Bojin художник-кондитер, яка робить саме це: вона пече пироги, які занадто гарні для того, щоб їх їсти!

Так дивовижні пироги мешканки Канади, заслуговують потрапити в інстаграмм найкрутішої модниці. Її випічка виглядає не тільки смачно, але й дуже незвично.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Чудові торти Джесіки сьогодні - це фурор в соціальних мережах, і вона здатна заробляти на життя навіть тільки продаючи довідники для любителів тістечок, які хочуть випікати свої власні твори мистецтва.

Кожна нова випічка – унікальний твір. Для того, щоб залучити до своєї роботи більше уваги, дівчина зображує на своїх пирогах головних героїв популярних фільмів, серіалів і передач.

Надихаючись усіма аспектами поп-культури, художниця зображує знаменитих персонажів, людей або сцени з фільмів, перетворюючи їх в каламбури, як, наприклад, "Міцний горішок" ("Die Hard") став "Міцним пиріжком" ("Pie hard").

Також за словами Джесіки, вона сподівається, що її приклад надихне на кулінарні художества інших.

Джессіка каже, що вважає своєю місією показати світові, що пироги можуть не тільки конкурувати з креативними весільними тортами і химерними десертами з усього світу, але і бути веселими і легкими в приготуванні.

Джессіка почала готувати незвичайні пироги тільки в 2016 році, назвавши свій проект "Пироги — це приголомшливо" ("Pies are awesome"). Чудова подорож Джесіки у світ витончених тортів почалася кілька років тому, як новорічне рішення про зменшення вживання цукру.

Отже, вона присвятила шість місяців розвитку своїх навичок пекаря, і це коштувало витраченого часу. З тих пір вона розширює межі можливого, поєднуючи свою любов до солодкого і всього іншого.

Пропонуємо вам подивитися підбірку шедеврів Джесіки Кларк-Божин:

Нагадаємо, чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Також "Знай.uа" писав ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.