Гороскоп на 27 грудня Овен

Сьогодні у вас буде такий великий творчий потенціал, що він навряд й усередині вас поміститися. Не забудьте використовувати його, щоб даремно не виливався через край.

Гороскоп на 27 грудня Телець

Вам навіть шкода, що список справ підходить до кінця, так добре ви з ними вправлялися. А все тому, що настрій у вас сьогодні чудовий.

Гороскоп на 27 грудня Близнюки

Вам варто обговорити проблеми з людиною, якій на 100% довіряєте. Вона може показати вам просте, але дуже путнє рішення.

Гороскоп на 27 грудня Рак

Сьогодні ви цілком можете повісити на себе занадто багато чужих проблем. Хоча б переконайтеся, що винуватці всіх цих нещасть дивляться, як ви їх вирішуєте.

Гороскоп на 27 грудня Лев

Не варто затримуватися на роботі, навіть якщо треба щось доробити. Від вашої роботи все одно не буде толку. Вам сьогодні потрібно прийти раніше і відпочити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Гороскоп на 27 грудня Діва

Будьте розумні, не пиляйте сук, на якому маєте щастя перебувати. Не так вже на ньому і погано. А внизу - ще не відомо. Поки що.

Гороскоп на 27 грудня Терези

Вам обов'язково пощастить сьогодні. Але ви можете так відразу й не помітити. Це ще розгледіти потрібно, у чому саме було ваше везіння.

Гороскоп на 27 грудня Скорпіон

Не можна дозволяти собі розслаблятися і відступати від контролю ситуації, ціна занадто висока. Вам не вдасться відпочити, не сподівайтеся.

Гороскоп на 27 грудня Стрілець

Сьогодні вам, можливо, доведеться зіткнутися з несподівано злісним ставленням. Від вас буде потрібно все терпіння і делікатність, щоб утриматися від спокуси відповісти тим же.

Гороскоп на 27 грудня Козеріг

Одна неправильна дія може покласти край будь-яким відносинам, а навіть одна вірна може навпаки сильно зміцнити їх. Зважуйте кожен рух.

Гороскоп на 27 грудня Водолій

Будь-яке ваше зайняття сьогодні не буде серйозним. Можете навіть не засмучуватися з робочим моментам, а просто повеселитися сьогодні.

Гороскоп на 27 грудня Риби

Сьогодні ви будете грати роль боксерської груші. Ви примудритеся опинитися між двома людьми, що лаються, і отримаєте, відповідно, від обох.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.