Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Райан Рейнольдс в светрі

Х'ю Джекман і Джейк Джилленхол розіграли свого друга Райана Рейнольдса, запросивши його на "сведрову" вечірку. У підсумку виявилося, що Райан - єдиний з усіх, хто надів смішний різдвяний светр.

На Заході напередодні Різдва популярні ugly sweater party — вечірки, на які потрібно приходити в максимально потворних традиційних різдвяних светрах. Райан вибрав червоно-зелений светр з величезним золотим бантом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ці чортові придурки сказали, що це вечірка в светрах"

Користувачі вважають, що мем Райаном уособлює всю біль людини, яка опинилась у незручній ситуаии. Так ще і під соусом з різдвяної атмосфери.

2018 / я / 2019

Досить / Чому, господи? / Я нещасливий / Я ненавиджу своє життя / несмішно / Вбийте мене

Кашляющий кіт

Це мем з котом, якого зафотошопили так, ніби він кашляє.

Це схоже на те, як маленькі діти кашляють

Він заразив весь клас

Чому моя сестра виглядає як кашляющий кіт?

Представляю: фото того, як я кашляю поруч з кашляючих котом