Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.ua самі і показуйте друзям.

Білий кіт ховається від собак

Це мем з білим котом, який ховається за рогом від двох собак. На картинці кіт стоїть на задніх лапах, а в декількох сантиметрах від нього — два добермана дивляться в іншу сторону.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лет ми спік фром май харт

Це фраза міністра спорту РФ, глави Російського футбольного союзу Віталія Мутко, сказана ним під час виступу на засіданні виконкому ФІФА в 2010 році. Вираз "Let me speak from my heart" (Дозвольте мені сказати від щирого серця) став мемом через жахливий акцент Мутко.

"Діа президент Блаттер, колігз оф зе егзекутів коміті. Лец мі спік фром май харт ін інгліш!" — такими словами розпочав свою промову Мутко. Користувачі жартують, що ще ніколи в житті не чули настільки яскравого і стереотипного російського акценту. У багатьох з'явилося відчуття, що міністр читає з аркуша англійські слова, написані російською транскрипцією, що він частково підтвердив.

Над Мутко жартували навіть у програмі "Вечірній Ургант".

В одній з рубрик "Вечірнього Урганта" вирішили перевірити, чи добре росіяни знають англійську мову. Спойлер: погано.

Навіть Путін жартував над промовою і на день народження Мутро подарував йому самовчитель англійської мови.

Лист Мутко ФІФА і нібито їх відповідь.