напередодні Нового року багато хто намагається привести в порядок свої справи, будинок і навіть думки. Правильна прибирання в будинку допоможе позбутися від мотлоху, а разом з ним і від негативу, який коштує залишити в старому році.

За допомогою генерального прибирання можна привернути в будинок процвітання, благополуччя та грошовий успіх у справах. Влаштовувати масштабну прибирання варто поетапно, щоб не перевтомитися.

1. Розбери речі, які захаращують простір. Перед новорічними святами варто позбутися від предметів, якими ви не користуєтесь. Сміливо і без жалю викидайте все, що прийшло в непридатність. Промовляйте: "Старе викидаю – місце нового звільняю".

Речі, які ви викидаєте, звільнять вас від неприємностей:

- стара одяг і взуття — від занепаду сил;

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- завали на підвіконнях — від застою енергії;

- перестановка меблів — від негативної енергетики;

- дрібне сміття з ящиків і шаф — від неприємностей і відтоку фінансів;

- пил і павутина — від хвороб;

- чужі речі — від заздрісників і недоброзичливців.

2. Зробити вологе прибирання на всіх поверхнях будинку:

- полах, щоб енергетика оновилася;

- вікнах, щоб позитивна енергія надходила в будинок;

- дверях, щоб фінанси не проходили повз.

3. Протерти пил водою з ароматичними маслами.

Вони допоможуть залучити в будинок процвітання. Свинка-скарбничка на видному місці здатна примножити ваш капітал у новому році.

4. Прикрасити будинок до свят.

Розвісьте яскраві гірлянди і прикрасьте ялинку. Напишіть заповітні бажання, помістіть їх в ялинкові кулі і повісьте на гілочки лісової красуні. Крім того, можна самостійно зробити символ 2019 року — така саморобка буде залучати до вас процвітання протягом всього року.

Нагадаємо, народний свято Трифонов день 28 грудня: повір'я і прикмети. Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків.

Як повідомляв Знай. ua, природжені чаклуни за знаком Зодіаку: з ними краще не жартувати. Астрологи назвали чаклунів за знаком Зодіаку.

Знай. ua писав про новорічні прикмети: найцікавіші повір'я та заборони свята. Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях.