Популярний російський актор із "Кадетства" і "Ялинок" Олександр Головін виявився батьком позашлюбної дочки.

Пікантні подробиці із життя 29-річної зірки серіалів розповіла його подружка популярна діджейка і екс-танцівниця балету "Тодес" Світлана Белогурова, 32 роки. Жінка днями дівчина звернулася за юридичною допомогою до Катерини Гордон, передають російські ЗМІ.

Батько її восьмимісячної дочки відмовляється її визнати і допомагати матеріально.

Зазначається, що Світлана у 2017 році працювала на знімальному майданчику фільму "Жінки проти чоловіків. Кримські канікули". Там вона познайомилася з Головіним.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Стався роман, після якого в квітні 2018 року на світ з'явилася дитина - дочку назвали Олівія. Олександр прекрасно знав про все і залишається в курсі ситуації. Але коли постало питання про фінансову та матеріальну допомогу Світлані і доньці - хоча б елементарних аліментів - пішов у відмову. Ми намагалися вирішити питання миром, але Головін гне своє, ігноруючи всі повідомлення і дзвінки", - розповіла правозахисниця.

Зазначається, що тепер адвокат готує позов і йде в суд подавати на встановлення батьківства.

"Довести все це буде легко - у Світлани маса підтверджень їхніх стосунків з Олександром, спільні фото і листування, вона готова на ДНК-тести", - розповіла Катерина Гордон.

Правозахисниця додала, що мати дівчинки налаштована рішуче, хоча довгий час і не хотіла виносити історію на публіку.

Нагадаємо, Джаред Лето увічнив ціни моделей у себе на спині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джаред Лето знайшов ліки від усього.

Також портал "Знай.uа" писав, що блискучий Джаред Лето запрошує фанаток на швидку зустріч.