Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує в оточенні напівголих подружок. Дівчата позують на вулиці біля автомобіля у чорних купальниках, які ледве прикривають їх пишні форми. Хлоя Кхан стоїть по центру у босоніжках на шпильці. На ній роздільний купальник, який складається з трусиків-бікіні, і ліфчика, в якому ледь поміщається силіконовий бюст моделі. Волосся всіх дівчат розпущене, а на їх обличчях яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан розповіла, що з нею на фото позують російські моделі. А також запропонувала шанувальникам помити їм машину. "Відмітьте когось, кому потрібна автомийка від нас", - написала модель. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в пустелі Arabian Desert.

Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Чіка в середині моя улюблена", "Я дуже люблю ваші пости", "Як там жарко", "Хлоя, ти найпрекрасніша леді", "Найкращі дівчата на одній фотографії! Мрії збуваються!", "Мій автомобіль дійсно потребує мийки", "Я б постійно залишав свої автомобілі брудними, щоб ви і ваша команда могли залишатися зайнятими", "Не струнка дівчина, але ти все добре виглядаєш", "Ти виглядаєш абсолютно приголомшливо", "Занадто гаряче", - пишуть захоплені фанати в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.