Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала трохи незвичайний знімок, порівняно майже з усіма іншими на її сторінці. Справа в тому, що дівчина часто публікує занадто відверті й еротичні фото. А от цього разу вона здивувала скромністю. Модель виклала фото свого сніданку, на якому вона сидить у білому халаті і з рушником на голові.

Цей знімок виглядає дуже милим і буденним, хоча і тут Хлоя вирішила додати нотку пікантності. Її груди трохи визирають з-під халата, але їх дуже вдало прикрив глечик на столі. До речі з приводу стола, за яким сидить модель, на ньому багато різної смакоти, але Кхан тримає в руці лише склянку соку.

Зазначимо, також, що незважаючи на те, що модель начебто тільки що вийшла з душу, на її обличчі вже накладено яскравий макіяж. Хоча, таке часто можна зустріти на "ранкових" фотографіях знаменитостей. Хлоя Кхан поблажливо дивиться в камеру, а в підписі до фото оголосила конкурс для фоловерів. Численні шанувальники еротичної моделі не втомлюються засипати її компліментами в коментарях, а також виконують умови конкурсу, відмічаючи своїх друзів під фото моделі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зайчик Playboy Хлоя Кхан переплюнула Кардашьян. На цей раз Хлоя роздяглася, показавши в Instagram дуже масивні сідниці, над якими попрацювали пластичні хірурги, і задала фанатам важливе питання. "Завжди, коли обертаюся назад, розумію, як далеко зайшла. До речі, мені видаляти тату?", - поцікавилася Кхан у шанувальників.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.