Рік Жовтої Земляної Свині обіцяє бути досить насиченим для всіх знаків Зодіаку, а для деяких і зовсім переломним. Давайте дізнаємося, що приготувала Хрюшка, йдучи до нас у гості. Астрологи постаралися спеціально для вас і склали прогноз, який буде супроводжувати кожного з знаків у щасливому 2019 році.

Овен

Добробут Овнів покращиться. Ви довго йшли до цього, не бачачи поперву результатів, однак тепер ви отримаєте справедливу нагороду. Відносини з тими, кого ви любите, покращаться. Самотні Овни зустрінуть свою другу половинку.

Телець

Рік Свині ознаменується для Тельців щільним графіком. Фінансове становище покращиться, але родичі можуть не зрозуміти таку вашу зайнятість, можливі непорозуміння. Постарайтеся збалансувати взаємовідносини і роботу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Близнюки

Рік принесе багато корисних навичок і звичок, цікавих контактів і нових можливостей. Для Близнюків 2019 рік стане визначним в плані самореалізації. Не заривайте таланти в землю!

Рак

Подій дуже багато. І вдома, і на роботі, і на любовному фронті все буде стрімко змінюватися. Якість життя зросте. Ви самі змініться на краще. У 2019 році астрологи радять якомога пильніше стежити за здоров'ям, і тіло вам віддячить.

Лев

Левам щедра Свинка приготувала стрімке кар'єрне просування. А ось на любовному фронті можливі драми: багато Левів розлучаться в 2019 році і зустрінуть нову любов.

Діва

Будь-яка ініціатива, виявлена в цьому році принесе успіх. А от лінощі будуть покарані. Ви будете оточені красою і любов'ю. Творчий рік у всіх сферах.

Терези

Терезам Свиня обіцяє високі шанси на створення сім'ї. Ті ж, хто вже перебуває у шлюбі, будуть мати всі шанси на зачаття і народження дитини - загалом, тема сім'ї буде розкрита найбільш повно.

Скорпіон

Стосунки на відстані пройдуть свою останню перевірку на міцність і або будуть перетворені на щось більш міцне, або будуть розірвані. У плані кар'єри краще уникати імпульсивність

Стрілець

Цей рік Стрільці запам'ятають надовго: така кількість «щасливих квитків», як у цьому році, вони навряд чи коли отримували. Везти буде буквально у всьому, але є одна важлива рекомендація: керуйтеся здоровим глуздом, а не емоціями.

Козеріг

Вам вдасться досягти по-справжньому серйозних вершин, для цього достатньо ресурсів, і завзятості. Ви досягти головної мети свого життя - доведеться придумувати нову.

Водолій

Рік Свині допоможе Водоліям стати більш терпимими до інших, так як тільки будучи толерантними вони зможуть досягти своїх цілей в цьому році.

Риби

Рік Свині пройде для вас під егідою самодослідження, ви відкриєте в собі нові таланти і навчіться звертати їх собі на користь. не лінуйтеся. Крім того, зірки обіцяють грандіозне знайомство.