Новий рік – особлива магічна пора. В цей час виконуються бажання, а дива не здаються чимось сверхестественным. Особливо дієвими в цей час ритуали для залучення успіху, благополуччя і фінансів в будинок.

Замовляння на гроші в новому році

В новому році, коли вперше ви підете в магазин і отримаєте на здачу монети, потрібно зберегти їх, дочекатися молодика і покласти їх в глиняний горщик. Його потрібно поставити на підвіконня і вимовити:

"Як місяць на небі нічному зростає, так і грошики мої будуть рости. Як місяць у небі нічному прибуває, так і гроші в кишенях моїх будуть прибувати. Амінь".

Щоночі протягом періоду зростаючої місяця опівночі потрібно підходити до горшочку, класти туди монету і повторювати змова. У повню горщик треба закопати у дворі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ялинка для виконання бажань

Прикрашати ялинку теж можна з користю. Зберіться всією сім'ї і нехай кожен складе список бажань. Виберіть одне, яке приверне в будинок достаток і щастя.

Кожен із членів сім'ї має, надягаючи іграшку, промовляти в голову своє бажання і уявляти, що воно вже виконане. Коли залишиться тільки одягнути зірку на верхівку, всі разом вимовте вголос головне бажання.

Гороскопи кажуть, що майбутній рік Свині – це бурхливий час непередбачених подій, що будуть зміняться миттєво швидко. І це головна прикмета 2019-го. А все чому? На це є цілком обґрунтоване пояснення. Тому що Свиня завершує 12-річний цикл східного гороскопу.

Нагадаємо, як визначити, чи є у вас пристріт або псування. Вода і віск допоможуть розпізнати магічний вплив.

Як повідомляв Знай. ua, найбільш цікаві повір'я та заборони свята. Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях.

Знай. ua писав, що магічний ритуал зруйнував шлюб Джолі і Пітта: розкрито страшна правда про тату знаменитостей. Перед розлучень вони зробили парні тату.