Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.ua.

Лист Санте

Це мем на основі коміксу, в якому Санта Клаус читає лист сплячого хлопчика і збирається його вбити.

За сюжетом Санта Клаус влазить через вікно у кімнату до сплячого хлопчика. Поруч лежить лист з побажанням про різдвяний подарунок. Санта читає його і розчаровується. На останньому кадрі він збирається вбити хлопчика.

Я хочу гендерної рівності для Санти на Різдво

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Я хочу, щоб кнопка «апвоут» зникла, тому що якщо мені щиро подобається пост, я все одно не буду за нього голосувати

Я знаю, що ти прийшов убити мене, тому я залишив записку, щоб ти відволікся, поки я буду тікати

Сиквели - найкращі фільми по всесвіту Зоряних війн

Дорогий Санто, будь ласка зроби перезавантаження Сутінків у 2019 році

Не чіпай, це на Новий рік

Це мем про те, що знайоме практично всім українцям. У сім'ї забороняють їсти що небудь з холодильника, приготоване спеціально на Новий рік.

Особливо смішно, що після опівночі у кожній родині фраза "Не їж, це на Новий рік" перетворюється на "Їж швидше, а то все пропаде". У результаті продукти, про які ми мріяли до Нового року, під час свят перетворюються на нічний кошмар.