Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в обтягуючих синіх джинсах і коротенькій шкіряній курточці, під якою видно червоний топ, який ледь утримує величезний бюст моделі. Анастасія сидить на трапі літака, на її плечі висить невелика світла сумочка. Волосся моделі розпущене, вона млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Квітко написала: "По дорозі в Майамі". А геолокація до її знімку свідчить про те, що його було зроблено в каліфорнійському Лос-Анджелесі. Менш, ніж за добу, публікація дівчини зібрала майже 90 тисяч лайків і близько тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Ви багато літаєте", "Повеселись в Майамі, крихітко, і будь в безпеці", "Дивовижна фотографія", "Ти краща, ніж Кім!", "Це ваш особистий літак?", "Ти красива", "Красивий вигляд", "Ви прекрасні", "Вдалої поїздки", "Це досить мила усмішка", "Дуже красива леді!", "Гарна дівчина", "Солодка дівчина", "Ти така красива", "Так мило, гарно, чудово, чарівно", "Просто красиво. Ви виглядаєте дуже добре. Повеселіться", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.