Журналіст з Міннесоти Крістофер Інграхам поділився дуже кумедною історією, яка сталася з ним на передодні Різдва.

Так чоловік вирішив придбати собі та своїй родині бородату ящірку. Вихованця вирішили назвати Холлі. До речі, вона дуже мила.

Тоді ж деякі користувачі попередили Крістофера, що йому доведеться познайомитися не тільки з ящірками, але і з їх їжею — цвіркунами. Довго чекати не довелося. Вже через кілька днів Інграхаму прийшла посилка з 250 цвіркунами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крістофер Інграхам розповів, як його будинок на цілий день став пекельним царством комах тому, що він випадково випустив на волю кілька сотень цих комах. Вони опинилися в туалеті, шафах і взутті.

Спочатку ніщо не віщувало біди. Цвіркуни виявилися упаковані не зовсім так, як того очікував Крістофер.

Я очікував, що вони будуть в пакеті або в якійсь інший такій упаковці, з якої їх легко було б пересипати ящірці в тераріум. Виявилося, немає. Вони були просто в картонній коробці. Не знаючи про це, я зрізав на ній скотч, відкрив, а там скрізь цвіркуни. Це було в середині робочого дня, у мене не було часу з ними розбиратися, так що я заклеїв коробку назад.

Крістофер вирішив віднести коробку з цвіркунами у ванну, щоб до неї не добралися ні його діти, ні собаки, ні кішки. Залишивши комах там, чоловік повернувся за свій комп'ютер і продовжив роботу. А через двадцять хвилин почув голос дружини з кухні.

Так звідки всі ці цвіркуни тут?!

Крістофер не надав цим вигукам значення, подумавши, що просто забув попередити жінку про цвіркунів, а вона хвилюється за одного-двох, які вибралися з коробки комах.

Але все-таки Крістофер пішов перевірити, що ж відбувається. На кухні він побачив сотні цвіркунів. Тоді Інграхам зайшов у ванну, і перед його очима постало сверчковое царство.

Цвіркуни були скрізь. Цвіркуни на підлозі. Цвіркуни на стінах. Цвіркуни в раковині. Цвіркуни в туалеті.

На жаль, Крістофер не сфотографував цей жах. Каже, що в той момент думки його були зовсім не про це.

Все сталося через те, що Крістофер погано закріпив скотч на коробці, а цвіркуни змогли її відкрити. Після він почав відловлювати їх вручну. Це зайняло у нього сорок п'ять хвилин, але до того часу більшість цвіркунів вже встигли розповзтися по всьому будинку.

Вони були в шафі. У взутті. В дитячій. Напевно, в житті кішок це був найщасливіший день. Я намагався їх збирати, і це ніби була дуже погана гра Pokemon Go.

Через добу хлопець пише, що досі знаходить цвіркунів в найдивніших місцях будинку.

Нагадаємо, ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", клишоногий любитель солодощів відвідав поліцейську ділянку.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів.