Деякі члени королівської родини мають дивні звички стосовно їжі.

Хоча її члени можуть їсти все, що забажають. Але є маленькі нюанси стосовно мені кожного з них, інформує UkrMedia.

Зокрема, Кейт Міддлтон свідомо відноситься до здорової їжі. Але є один інгредієнт, який королівська особа ніколи не покладе у свій чай. Хоча саме цей продукт не відноситься до переліку страв, які в Королівській сім'ї заборонено їсти публічно.

"Герцогиня повідомила про свої переваги стосовно їжі, коли вона та її чоловік, принц Вільям, нещодавно відвідали благодійне кафе на післяобідній чай. Судячи з чуток, Кейт додає мигдальне молоко в чай, тому кілька добровольців поклали на тацю немолочний напій", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу, Кейт Міддлтон розвіяла міфи стосовно своїх уподобань.

"Не вірте всьому, що ви читаєте - я навіть не люблю мигдальне молоко", - сказала вона.

Незважаючи на невелику невдачу відносно напою, солодощі стали справжнім уподобанням для герцога і герцогині. Вони особливо насолоджувалися ласощами приготованими у вигляді тіари принцеси, а також тортом, прикрашеним британським прапором.

"Ви повинні бути на Bake Off!", - сказав принц Вільям пекарям, пославшись на реаліті шоу у Великій Британії "The Great British Bake Off".

Коротше кажучи, якщо ви коли-небудь будете обідати з герцогинею, не подавайте мигдальне молоко, адже це просто не її "чашка чаю”. Однак Кейт не єдина особа в Королівській сім'ї, яка перебірлива стосовно їжі.

Нагадаємо, принц Гаррі посварився з братом принцем Вільямом через Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати Меган Маркл образила Єлизавету ІІ.

Також Знай.ua писав, Маркл отримала неприємне прізвисько у палаці через те, що вона непривітна з працівниками при дворі.