Цей простий і швидкий психологічний тест допоможе розкрити всі секрети вашої підсвідомості. Відповідайте чесно, що ви побачили в першу чергу на зображенні? Нижче прочитайте свій результат тесту.

Обличчя

Добробут, зміни в житті, яких ви ніяк не могли припустити.

Танець

Знак довгоочікуваної удачі. На вас чекають блискучі перспективи у справах.

Пара

На тебе чекають зміни в особистому житті. Пара означає, що незабаром у вашому житті з'явиться людина, зв'язок з якою принесе вам чимало щасливих хвилин і наповнить ваше життя новим змістом.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 90% людей вважають, що щасливому шлюбу потрібне кохання. Відомий професор філософії і колишній президент університету Хайфи Аарон Бен-Зеєв розвіяв цей міф і розклав по поличках, на чому має будуватися сім'я.

Ідея про те, що основа будь-якого шлюбу — пристрасне кохання, придбала популярність зовсім недавно, близько 200 років тому. Більшість культур вітали кохання у шлюбі, але не вважали це почуття головною причиною для одруження. Кохання було свого роду бонусом.

Тепер шлюб вважається вторинним, відносини повинні нібито будуватися виключно на коханні. З появою ідеалу кохання зросла кількість розлучень, цивільних шлюбів, неодружених і незаміжніх матерів-одиначок.

Нагадаємо, що новорічна ніч - це чарівний час, у який може здійснитися будь-яке твоє бажання. Головне - це вміти загадувати. Ми підібрали найкращі грошові ритуали для тих, хто мріє в новому році знайти фінансове благополуччя.

Як повідомляв портал Знай.uа, в останні роки представники американської системи охорони здоров'я попереджають про початок цієї "епідемії самотності" – показники збільшилися в двоє за останні 50 років.

Також портал Знай.uа писав, як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях. Чого ще треба дотримуватися, щоб бути вдалим і успішним в наступаючому році? Здавна з Новим роком було пов'язано безліч забобонів.