Філліс Понтінг багато років тому прийняла пропозицію руки і серця від хлопця по імені Білл Уокер. Її нареченого відправили в Індію під час Другої світової війни. Філліс написала йому любовний лист із згодою, але так і не отримала відповідь.

Неймовірно, але лист-відповідь був знайдений на дні океану. Воно затерялос там, коли німецькі підводні човни потопили торговельне судно в 1941 році.

Експертам вдалося відновити лист, і жінка нарешті змогла його прочитати. Це сталося через 77 років після того, як Філліс відповіла на пропозицію. Всі ці довгі роки вона задавалася болісним питанням про те, що ж сталося з її коханим Біллом. Навіть зараз, в 2018 році, вона точно не знає, помер на війні або йому вдалося вижити.

Жінка ділиться своїми враженнями:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Не можу повірити, що лист стільки років пролежало на дні моря, і тепер нарешті я можу його прочитати. Я не думаю, що Білл пережив війну, інакше він був би зараз тут, біля мого будинку на Розленд авеню. Ми дуже сильно любили один одного".

Молоді люди зустріли в містечку Девизес, коли Білл потрапив в казарму Уилтиширскго полку.

Перебуваючи в постійному невіданні, Філліс Олдрідж (дівоче прізвище жінки) зневірилася і практично втратила сенс життя. Через деякий час вона вийшла заміж за чоловіка на ім'я Джим Холлоуей. У них народилося четверо прекрасних дітей. Її другим чоловіком став Реджинальд Понтінг. Зараз у неї 7 онуків.

Філліс написала про те, що згодна стати дружиною Білла. Він відповів їй:

"я б Хотів, щоб ти була там, коли я його відкрив. Я плакав від радості. Я нічого не міг з цим вдіяти. Якщо б ти тільки знала, як я щасливий, дорога!"

Разом з листом Білла знайшли 700 інших особистих телеграм, багато з яких втратили службовці, коли корабель затопили біля ірландських берегів. Судно перевозило величезний вантаж з 48 тонн срібла. Він затонув на 4700 метрів до дна Атлантики. Тоді загинуло 83 84 членів екіпажу.

В це складно повірити, але практично всі листи були знайдені в майже незайманому стані. Вони стали експонатами зворушливою і несамовитої виставки Голосу з глибини, яка проходить у Музеї пошти в Лондоні.

"Знай.uа" писав: кішка з найсумнішою мордочкою в світі довела користувачів мережі до сліз

Читайте також: найбільш незвичайні новорічні традиції світу

Нагадаємо: переможниця "Танців з зірками" показала ідеальне тіло на білих пісках екзотичного курорту