Переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова похвалилася розкішними фото з відпочинку.

Танцівниця продовжує насолоджуватися заслуженою перемогою та в якості призу від чоловіка отримала розкішний відпочинок Мальдівах.

Знімками з шикарного відпочинку і себе красивою в різних купальниках на тлі пальм і океану вона поділилася в Instagram.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На одному з фото Ілона повторила скандальний знімок Олі Полякової, на якому вона позувала оголеною. Хоча, Гвоздьова зважилася тільки на фото в купальнику.

"Друзі - це рай, поки більше слів немає, одні емоції", - поділилася Ілона враженнями.

Вона майже не коментує перебування на курорті, проте радує шанувальників яскравими знімками, на яких демонструє свою фігуру.

Раніше ІЛона Гвоздьова виборола кубок переможців у парі з Ігорем Ласточкиним.

Нагадаємо, 25 листопада, відбувся суперфінал шоу "Танці з зірками 2018", у ході якого визначився переможець. Ним стала пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала фото з рідного міста, куди вирушила по закінченню танцювального шоу.

Також "Знай.ua" писав, що Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.