Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала фото з рідного міста, куди вирушила по закінченню танцювального шоу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Леся Нікітюк опублікувала кілька селфі, на яких вона позує разом зі своїм улюбленцем – білим песиком, якого телезірці подарував коханий. На знімках Леся позує в різнобарвній шубці з собакою на руках. Її волосся розпущене, а на очах темні окуляри, мабуть вона вийшла прогулятися зі своїм песиком в сонячну погоду. Геолокація до фотографії телеведучої свідчить про те, що селфі Леся робила у рідному місті Хмельницькому.

У підписі до фотографії Нікітюк нічого не написала, залишила лише кілька хештегів, серед яких "богиня ламінату", як сама себе називає дівчина, а також "Ladyле", адже так називається її бренд. Крім того хештегами Леся написала фразу "дім, милий дім" і слово "Family", що означає сім'я.

Шанувальники телезірки не залишилися байдужі до її нової публікації і почали активно її коментувати. "Які круті фотографії", "Милий песик!", "Дуже гарні", "Фатальна жінка", "Красуня", "Приїхала до нас на ялинку?", "Дуже красиві, що господиня, що собака", "Леся, а як звати песика?", "Шикарно виглядаєте разом", "Леся, ти така класна в цих окулярах", "А песику вашому не холодно?", - пишуть розчулені шанувальники в коментарях до фотографій Нікітюк.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, в неділю, 25 листопада, відбувся суперфінал шоу "Танці з зірками 2018", у ході якого визначився переможець. Ним стала пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.