Слово, яким можна описати Берлін, - "унікальний". Головна риса міста – контрастність. Тут є різноманітність всього: культур, лайстайла, клубів, кухонь. Це місто німецької точності, панків і неохиппи, місто, де всі дбають про екологію. Це можна відчути з першими ковтками повітря Берліна. Це місце, де кожен може бути самим собою, і його ніколи і ніхто за це не засудить.

Про все це розповіла у своїх фотографіях дівчина по імені Ярослава Чухманенко. Вона познайомилася з атмосферним Берліном навесні. У цю пору року тут особливо відчуваються легкість, молодість і безтурботність. Місцеві жителі просто неймовірні. По їх зовнішньому вигляду дуже складно зрозуміти: вони тільки повернулися з вечірки або просто вважають за краще так званий бомж-стайл. У будь-якому випадку, виглядає все це дуже круто.

Ярослава початку прогулюватися містом починаючи з Нойкельна. Раніше тут панувала кримінальна обстановка. Але зараз це цілком безпечний район з гарною інфраструктурою і стильними молодими людьми. Це місце контрастно, як і сам Берлін. З одного боку – Соненаллее – галаслива арабська вуличка з традиційними магазинами. Гучні заклади і кричущі вивіски не дають про себе забути. А паралельна вулиця зовсім інша. Везерштрасс повний хипстерскими барами. Їх тут так багато, щоб бар-кроул можна влаштувати всього в 100 метрах. Увечері тут особливо атмосферно: бари на дахах, гірлянди, лайтовая атмосфера і цікаві розмови.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Берлін неймовірно різний, але абсолютно весь атмосферний і стильний.

"Знай.uа" писав про те, як в Японії зустрічають Новий рік

А також про людей на вулицях Тель-Авіва

Нагадаємо: чому варто відвідати затишний Бонн