Фотограф з Києва Ліза Руда їздила в Тель-Авів з метою створити цікаву фотоісторію про місто. Але так сталося, що її більше зачарували місцеві жителі, ніж фасади будівель і панорами вулиць.

Ліза займається комерційною фотографією і відеозйомкою вже 6 років. Вона завжди знімає тільки людей.

Вона переконана, що найкращі історії завжди починаються спонтанно:

"У Тель-Авів ми летіли без списку чекпоінтів і без чіткого плану. Я взяла з собою 4 купальника, короткі шорти, дощовик і купу теплих шкарпеток. В останній момент я вирішила взяти і камеру".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

до Речі, про Ізраїлі Ліза знала зовсім небагато: тільки те, що там їдять фалафель і хумус, служать в армії, і в івриті відсутні голосні на письмі. Сам Тель-Авів вона представляла як місто з висотками в одній частині і величезним базаром – в іншій. А ще там багато хасидів в незвичній для українців одязі.

Коли один Лізиного хлопця забирав їх з аеропорту, він сказав: - А ти знаєш, що Тель-Авів – ЛГБТ-столиця світу?

Звичайно, столиця – це голосно сказано. Але фотограф розповіла про те, що місто осучаснений на її очах за 3 дня. І справа зовсім не сучасних будівлях, справа в людях. Тель-Авів – це немов Берлін, розташований трохи південніше і засаджений пальмами. У цьому можна переконатися за допомогою фотографій, які Ліза Руда привезла з собою з подорожі.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, чому варто відвідати атмосферне німецьке місто Бонн

Читайте також історію про подорож на Камчатку в картинках

Як повідомлялося, існує 5 доказів того, що Дубай - місто майбутнього, яке вже наступило. Тут розташовані штучні острови і водойми, найвища будівля світу, безпілотне метро, різні надсучасні конструкції і гігантські торгові центри