Українська співачка Тіна Кароль здивували своїх шанувальників відвертою світлиною.

На чорно-білій фотографії зірка постає в одязі з відвертим декольте. Відповідний знімок артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У кадрі вона позує з її фірмовою зачіскою на один бік і посмішкою.

Під фото - безліч приємних коментарів: "шедевральний фото", "Ви - найкраща", "Ідеальна", "Розкішна", "Одне з кращих фото", "Красиві груди", "Чарівно".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль стоїть біля величезного дзеркала і дивиться в нього загадковим поглядом. Її волосся розпущене і злегка розкуйовджене, а на обличчі легкий макіяж.