Багато дивилися серіали типу C. S. I.: Місце злочину, Закон і порядок і інші. В центрі сюжету знаходяться співробітники правоохоронних міст, які захищають міста від злочинності, борються з несправедливістю і порушенням закону. Вони використовують різні методи для того, щоб знайти докази, розкрити справу і зловити злочинця.

Один з найулюбленіших моментів глядачів – коли під час допиту підозрюваний вимагає адвоката, адже розуміє, що ще трохи, і його вичислять. На екрані арешти, допити та розслідування виглядають дуже ефектно, а ось в житті все зовсім по-іншому.

Користувачка Tumblr вирішила розповісти про те, що ж робити, якщо ви раптом потрапили в халепу. Вона стверджує, що її чоловік – колишній поліцейський, тому вона знає, що таке арешт. Незважаючи на те, що на телебаченні всі твердять про те, що виклик адвоката може вказувати на те, що ви таки винні, насправді все інакше. До обговорення долучилися й інші користувачі, воно виявилося досить цікавим.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дівчина написала:

Я вийшла заміж за колишнього поліцейського, тому завжди кажу своїм близьким і друзям: під час арешту жоден поліцейський не є вашим другом. Ви потрапили в аварію через іншого водія, який був п'яний? Поліція зупинить рух автомобілів, щоб ви викликали страхову. Якщо ваш сусід знущається над твариною, поліція вирішить цю проблему.

Але якщо вас заарештували, і поліцейський лагідно промовив: Просто будьте чесні зі мною, і я зроблю те ж саме або ж Допоможіть мені, і я допоможу вам, сміливо викликайте адвоката, проігноруйте слова співробітника поліції, не відповідайте на його прохання. Тримайте рот на замку і не виконуйте чужу роботу. Просто чекайте адвоката.

"Знай.иа" вже писав: 99-річна жінка отримала лист, який чекала 77 років

А також: на світ з'явився 6-кілограмовий дитина, його вага став рекордним для техаской лікарні

Нагадаємо: дівчина вирішила приготувати сніданок і мало не втратила око