Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко показала фото з прогулянки з батьками та новонародженим сином.

Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відзначається, що під публікацією вона привітала свою маму з днем народженням.

"31 грудня - найголовніше свято в році !!! День народження моєї мааа. Як сильно я тебе люблю, ма! Ти в мене найвеселіша, смішна, мудра, добра і найкрутіша бабуля у всьому всесвіті! Будь ласка, будь здорова і слухайся мене!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що молоді батьки Влад Топалов і Регіна Тодоренко потрапили під приціл камер папараці. Може це і на краще, тепер фанати можуть сміливо порадіти за своїх улюбленців.

Журналістам вдалося сфотографувати першу прогулянку Регіни Тодоренко і Влада Топалова з сином. Кадри хоч і сумнівної якості, але дуже милі.

На фото видно, як Регіна Тодоренко і Влад Топалов з коляскою гуляють по території одного із заміських селищ в Московській області. Під час прогулянки з сином зірки не приховували ніжних почуттів один до одного — зоряна пара обговорювала щось, сміялася й посміхалася.

Крім того варто відзначити, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість народила первістка, але вже виставляє фото, на яких видно, що вона швидко прийшла у форму і добре схудла. Так, артистка показала, якими зворушливими ялинковими іграшками прикрасила ялинку і зізналася, що хоче завести традицію передавати новорічні іграшки з покоління в покоління.

"Де б я не знаходилася, на Новий рік, я завжди прикрашаю ялинку.❤️ І кожен рік у мене тематична ялинка: ялинка з побажаннями в конвертах, грошова ялинка, ялинка у полароїдних фотках, мандаринова ялинка 🎄 , іноді я вішаю на неї все, що хочу притягнути до себе в наступному році. Цей Новий рік для мене особливий, і я хочу у своїй родині завести традицію передавати новорічні іграшки з покоління в покоління", - поділилася емоціями Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз: "Це дуже душевна традиція. У нас іграшки моєї прабабусі. Ми коли їх дістаємо з коробочки -це просто диво", "От як ви себе в порядок привели після пологів так швидко?? 😯", "Як же незвично бачити тебе без пузіка😂😍дуже красива, так швидко себе в порядок після пологів привела, молодець😍❤️❤️Щастя Вам❤️", "Регіна, ви така красива після пологів, прям світитеся😊😊😊".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов показали ідеальний Новий Рік.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко показала себе без макіяжу в домашньому відео.

Також "Знай.ua" писав, що найпопулярніше шоу в Україні закривається.

Регіна Тодоренко прийняла пропозицію руки і серця та чекає на первістка