На сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

"Коли-небудь цей момент повинен був настати. 15 382... (ми збилися) кілометрів, два роки, 80 пригод. Це було сильно! Спасибі всім, хто перезавантажувався разом з нами!" – написано в пості.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Сезон "Перезавантаження" розпочався у 2017 році. Його вели Анастасія Івлєєва, Антон Птушкін і Овсій Ковальов. Варто відзначити, що шанувальники сприйняли цю новину з великим обуренням.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Моє серденько розбите вщент", "Ви для нас всіх були готові на все. Ви підкоряли різні висоти, їли різні страви, загалом ви найкращі", "Орел і решка ми вас ніколи не забудемо", "Буду рада, якщо почнете показувати передачі з самого першого випуску. Її не можна зовсім прибирати з екранів", "Антон і Настя найкращі ведучі Орла і Решки", "Стоп? Навіщо? Нііі. Я люблю "Перезавантаження". Є ще багато міст!", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що українська телеведуча, актриса Анастасія Коротка, відома по шоу "Орел і Решка" розповіла пікантні подробиці про спільну роботу з гумористом Володимиром Зеленським. Зокрема, зірка згадала ефектний поцілунок і те, як до цього поставився її чоловік Андрій Бідняков.

Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.

"Це не особистий поцілунок, а поцілунок робочий. І мені хотілося, щоб це було красиво. Тому як воно там було, я не зациклювалася. Мені хотілося, щоб це виглядало красиво: підборіддя друге не сильно стирчало, щоб це було гарно, ніжно" , - розповіла Коротка, додавши, що дублів цієї сцени було багато.

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко народила первістка в одній з московських клінік.

Раніше Знай.ua повідомляв, Леся Нікітюк поділилася в Instagram сексуальним знімком.

Також Знай.ua писав, українські зірки у національних костюмах знялися для благодійного календаря.