Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Так, артисти показали, як відзначили Новий рік і привітали фанатів, написавши їм масу побажань.

"Всіх з Наступаючим, мої дорогі!) ЛЮБОВІ, ЗДОРОВ'Я, ЩАСТЯ! Нехай в новому році все буде по-новому, яскраво, насичено і весело)", - поділилися емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Які ви милі! Щастя вашій родині!!!", "Які ви милі і хороші ❤️❤️. З Новим Роком вас🎆", "Така гарна пара😍 З Новим роком 🎉Сімейного щастя ☺️", "найкрасивіша пара 👍👍👍😍😍😍 Щастя вам величезного і вічного кохання!!!".

Популярні новини зараз
Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.