У мережі з'явились душевні фото Євгена Кошового з "Кварталу" разом із сім'єю.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відомий гуморист позує на фото разом із дружиною та дітьми у доволі стильним образом та навіть не забув про святковий метелик.

Так, Варвара та Серафима постали у мілих сукнях, вмостившись на руках у батьків. Ксенія в свою чергу вражає своєю доглянутістю і жіночністю. Але більше всіх дивує сам шоумен. Варто відзначити, що класичний чорний костюм робить Євгена дуже солідним чоловіком.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що останні події 2018 року в країні стали сюжетом для нового реп-батлу коміка Євгена Кошового.

Він в черговий раз виклав своє бачення останніх подій, традиційно, піснею.

"Таке відбувається, що брови дибки стали", - проанонсував Кошовий свою творчість.

Цього разу Кошовому підспівують Порошенко, Гройсман, Кличко. Шоумен згадав про несподіване звільнення Романа Насірова, куплені автомобілі для президента Петра Порошенка та головну ялинку Києва.

Крім того варто відзначити, що серед учасників "Кварталу 95" далеко не всі актори – уродженці Кривого Рогу. Приміром, той самий Євген Кошовий був прописаний на території Луганщини, котра зараз окупована.

Як ставляться до війни, росіян та ситуації в Україні, пояснив нещодавно засновник шоу Володимир Зеленський.

"Вперше вийшли люди з плакатами. Коли ми передали перший мільйон нашим воїнам на ліки, на все…до нас звернулися, ми тут же шукали виходи. Коли пішла ця вся м'ясорубка, ніхто не розумів, куди стукати, куди бігти. З'являлися якісь незрозумілі хлопці у масках".

Останній фільм з колегами з РФ Зеленський і його команда завершили знімати ще у 2012 році. А вже за якийсь час вийшов ролик про те, як вони ставляться до тих, хто захопив Донецьк і прилеглі селища.

Складнощі створювало й те, що близькі родичі дружини гумориста – москвичі. Спілкування також не обходилося без натяків на Схід.

"Було якесь свято, вони кликали, але я, звичайно ж, не поїхав. Весілля було, точно. Поїхав батько моєї дружини, і вони там остаточно пересварилися. І це дуже неприємно, тому що будь-яка розмова уже сьогодні показує ставлення людей. Ніхто туди тепер не їздить, ніхто ні з ким не спілкується, це не ненависть. Це через те, що немає про що говорити", - додав артист.

Нагадаємо, найяскравіші пародії від зірки "Кварталу 95" Олени Кравець.

Як повідомляв "Знай.ua", зірку "Кварталу" дримбанули на всю країну.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Євген Кошовий: про перший мільйон, російськіх зірок та дивні корпоративи