Олена Кравець, знаменита учасниця "Кварталу 95", 1 січня відзначає свій день народження. У Instagram колеги зворушливо привітали актрису з 42-річчям:

"Сьогодні День народження у нашої найкрасивішої, найталановитішої і найвеселішої @lennykravets. Любимо і вітаємо!", - пишуть вони.

"Заслужений оргазм України"

Це зухвала пародія на найвідомішого серцеїда українського шоу-бізнесу Олега Винника, яка просто підірвала соцмережі. Кравець відмінно вдався чоловічий образ і вже за першу добу відео набрало 100 тис. переглядів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Плачуча чиновниця

Олена переспівала мегапопулярний хіт групи KAZKA "Плакала", спародіювавши міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, яка часто роздає на своїй сторінці у Facebook поради про все, що стосується здоров'я.

Солдат Надя

Ця пародія - відгук на зізнання Надії Савченко в тому, що вона раніше працювала в "сексі по телефону".

Раніше повідомлялося, що артистка проекту "95 Квартал" Олена Кравець заявила про свій намір йти у президенти. Про це вона розповіла в новому випуску шоу "Жіночий квартал".

Олена Кравець
Олена Кравець

Кравець вирішила діяти, поки Володимир Зеленський не дав остаточної відповіді на те, чи буде він балотуватися у президенти. А Олена знайшла альтернативне рішення.

У шоу артистка відзначила, що в президенти краще піде вона, адже Зеленський і так узяв на себе всю увагу, пов'язану з виборами. Такий розклад жінка вважає несправедливим і готова скласти йому конкуренцію, адже часто грає Тимошенко.

Нагадаємо, зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський сказав, хто повинен очолити України. Шоумен назвав основну якість, якою повинен володіти президент.

Також Знай.ua писав, що Ольга Сумська прибилася до Кварталу 95 і "пішла по руках". Відома актриса загуляла в компанії кварталівців.