Відомий гуморист зі студії "Квартал 95" Євген Кошовий під час візиту на Закарпаття взяв участь у шоу блогерши і гумористки Лєри Мандзюк.

Головне завдяння для артиста було відгадати кумедні слова із закарпатського діалекту. Для відомого "кварталівця" Кошового влаштували тест на розуміння закарпатського діалекту. Курйозне відео опубліковали на Youtube-каналі Лери.

"Під час зйомки відео ніхто не постраждав. Ніхто, крім психіки Жені Кошового. Але він сам попросився, я не могла відмовити лисому чоловікові. У нас так не прийнято. Люблю закарпатську мову. Сподіваюся, ви теж", – підписала Мандзюк ролик.

Євген Кошовий і Лєра Мандзюк
До речі, Лєра у свій час прославилася завдяки феєричному участі в шоу "Розсміши коміка". Євгену необхідно було вгадувати закарпатські слова, такі як "оболок", "алдомаш", "бокончі", "шитимині" та інші.
Гуморист не вгадав більшість з них, однак озвучив кілька смішних версій значення діалектизмів. Наприклад, на слово "луйтра", яке означає "сходи", Євген припустив, що це – швачка.

Євген Кошовий і Лєра Мандзюк

Цікаво, що ролик опублікований під назвою "Лєра дримбнула Кошового", а слово "дримбати", як виявилося, означає опис статевого акту.

Ролик спровокував бурхливу реакцію в мережі. Багато користувачів зазначили, що Євген Кошовий, насправді, дуже розумний чоловік, проте "добре клеїть дурня" для того, щоб розважати публіку на телебаченні.

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Нагадаємо, зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Квартал 95" пожартував над Епіфанієм: не завжди вигравати вінницьким.

Також "Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.