Відома українська співачка Надя Дорофєєва після настання Нового року порадувала фанатів яскравою зміною образу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, на соціальній сторінці зірки з'явився доволі неоднозначний знімок на якому співачка постала в оновленому образі.

Відзначається, що Дорофєєва постала перед дзеркалом у червоній картатій спідниці і червоній спортивній кофті, проте найцікавішою стала зміна зачіски. Волосся співачки було завети у дуже дрібні кучері.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ну як ви там? Мій 2019 й почався з нової зачіски і дуже гарного настрою", - підписала знімки Надя.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім недавно відгримів Новий рік 2019-й, який українські зірки відзначили дуже яскраво. Павло Зібров, Тіна Кароль, Дзідзьо, Надя Дорофєєва показали, що робили у головний день року.

Народний артист України Павло Зібров вирішив провести новорічну ніч у колі найближчих. Артист відзначив свято вдома з дружиною Мариною і дочкою Діаною, після чого яскрава сім'я вирушила на світський захід.

Співачка Тіна Кароль зустріла Новий рік 2019 на сцені ресторону екс-ревізора Миколи Тищенка. Після заходу ресторатор закружляв співачку в запальному танці.

Співак Дзідзьо ніяк не може відійти від недавнього інциденту з побиттям. Після нападу у співака лопнула барабанна перетинка, тому новий рік йому довелося зустріти на лікарняному ліжку, звідки він записав відеозвернення.

Популярний виконавець Макс Барських 31 грудня виступав на одній із закритих вечірок, а після відправився святкувати Новий рік з друзями. Серед них опинилася і екс-ВІА Гра Міша Романова. Співак опублікував у своєму Instagram фото з красунею і побажав всім шанувальникам кохання, чим спровокував чутки про його стосунки з Романовою.

Надя Дорофєєва, солістка групи Время и Стекло, зустрічала Новий рік з чоловіком Володимиром Дантесом. Компанію їм склали близькі друзі.

Подружня пара Катя Осадча та Юрій Горбунов зустріли Новий рік хоч разом, але на роботі. Про це свідчить фото з гримерки.

Нагадаємо, Дорофєєва вкрала головну фішку Каменських.

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва перетворилася на баранчика, новий образ співачки довів шанувальників до відчаю.

Також "Знай.ua" писав, що Дантес зробив Дорофєєвій привабливу пропозицію у туалеті.

MONATIK vs Надя Дорофєєва / Погані Українські Жарти