Популярна українська співачка Надя Дорофєєва і виконавець Володимир Дантес живуть у шлюбі вже більше трьох років. Артистка розповіла, як коханий зробив їй пропозицію і чому вона погодилася пов'язати з ним своє життя.

Надя і Вова познайомилися в поїзді, коли їхали на спільний концерт. Однак тоді хлопець особливої уваги на виконавицю не звертав. Вона пішла спати у своє купе, а через кілька годин Вова буквально увірвався до неї.

"Він різко відкрив двері в моєму купе і сказав лише одну фразу: "Надя, я одружусь на тобі". Після чого відразу пішов", - розповіла Надя, зазначивши, що вони обмінялися телефонами вже на наступний день на фестивалі.

Після такого несподіваного знайомства Надя і Вова домовилися разом прогулятися, однак у Дорофєєвої з Позитивом був призначений концерт в іншому місті, а Дантес так і не передзвонив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На наступний ранок я прокинулася з єдиним бажанням, щоб він написав мені, і рівно через 5 хвилин я отримала від нього смс-ку зі словами "Доброго ранку". Вже через тиждень ми стали жити разом", - зізналася артистка.

Дантес зробив коханій пропозицію вже через 3 місяці після знайомства і це було досить дивно, але інтригуюче. Наприклад, в той момент співак скрутив кільце з дроту від шампанського.

"Ще через півроку він знову зробив пропозицію, але тут все було серйозніше. Це сталося 15 січня, коли ми були за містом. Вова влаштував цілий квест, який закінчився в туалеті… Власне, саме там він і запропонував мені вийти за нього заміж", - згадала Надя.

Надя не могла повірити, що все це відбувається насправді. Однак у той момент закохані, хоча і шалено хотіли цього, не могли втілити в реальність свою весілля мрії. Свято відбулося лише через 4 роки.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої готує гучне повернення на сцену: "Дантес – не альфонс, Дантес – Мерк'юрі". Вже не перший місяць у зіркових колах ходять вельми неоднозначні чутки про те, що чоловік солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої нібито живе виключно за її рахунок.

Як повідомляв Знай. ua, Надя-тигриця, обняла Зеленського, як в останній раз: віджав Дорофєєву – відіжме і Крим. Надя Дорофєєва похвалилася шанувальникам дебютом в кіно.

Знай. ua писав, що Надя Дорофєєва полізла цілуватися до колишньої Потапа: "Моя чарівна". Надя Дорофєєва показала фото з колишньою дружиною Потапа.