Російська співачка Наташа Корольова перебрала спиртного на "Золотому грамофоні" і намагалася "викрити" Філіпа Кіркорова.

Артистка провокувала Кіркорова під час зйомок для Вечірнього Урганта. Намагалася викрити його орієнтацію, повторюючи словосполучення "вусаті щекотушкі", передають російські ЗМІ.

Рік тому російські співаки записали кліп, переспівуючи пісні "Рожеве вино" та "Малинове вино". Там змішалися два покоління талантів. Артисти Ігор Ніколаєв, Іван Ургант, Дудь, Олександр Гудков і Feduk записали трек "Рожево-малинове вино". У середині кліпу з'являється Ігор Ніколаєв, який замінює Елджея. Співак вимовляє "передзвони, якщо хочеш мої вусаті щекотушкі". Ця фраза вже рік додає популярності Ніколаєву.

Наташа Корольова, як колишня дружина Ніколаєва, приділяє особливу увагу хайпу навколо нього.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Кіркоров зі "щекотушками" також пов'язаний. Цей кліп став відродженням старих зірок. Спочатку Ургант пропонував знятися в цьому відео Кіркорову, однак той висловився негативно і вважає це занадто дивним. Згодом Філіп пошкодував, адже якби він став на місце Дудя, це б значно підвищило його популярність, бо показ нетрадиційної орієнтації - золота жила Кіркорова.

Зрозумівши свою помилку, Філя вирішив надолужити згаяне і, обговоривши все в с Ургантом, зняв хайповий кліп "колір настрою синій". На інтерв'ю Кіркоров не хотів говорити про дивну пропозицію, яку він упустив, проте до цих пір приховує, що саме "вусаті щекотушкі" Ніколаєва непрямим чином вплинули на повернення його популярності.

Як повідомляв Знай. ua, Алла Пугачова шокувала новорічним привітанням

Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим видом

Нагадаємо, нова пісня Алли Пугачової викликала бурю в мережі.