Для того, щоб спокусити жінку, пикапери часто використовують хитрі психологічні прийоми. Завдяки цим "фішкам", абсолютно кожен чоловік може закохати у себе будь-яку жінку, яка йому сподобається. Дізнайся про них, щоб не потрапити на гачок. Передає Clutch.

1. Він пропав на 3 і більше дні

Перше правило будь-якого пікапера - зацікавити і відразу пропасти. Так він буквально змушує тебе постійно про нього думати. Запам'ятай, якщо у вас все добре і ви підходите один одному, чоловік не буде плести інтриги і відразу ж подзвонить.

2. Він занадто впевнений у собі

Коли хлопець закохується, він виглядає кумедно: ніяковіє, говорить невлад. А ось якщо чоловік хоче закохати в себе жінку, він буде поводити себе максимально впевнено.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще
3. Він при тобі фліртує з іншого

Спочатку чоловік підходить до тебе, він з тобою фліртує, показує, що ти йому подобаєшся. Але поки ти не даєш йому однозначної відповіді, він на твоїх очах фліртує з іншими. У тебе включаються ревнощі і ти потрапляєш на гачок.

4. "Випадкові" дотики

Психологічно доведено, що якщо доторкнутися до дівчини, вона почне тобі довіряти. Якщо він вже "ненароком" торкнеться до твоєї ноги, живота або спині, то бий на сполох — він веде тебе до сексу.

5. Легке знущання

У твоєму житті з'явився хлопець, який постійно легко підколює тебе. У тебе занижується самооцінка, ти починаєш з ним спілкуватися, і ось він тобі каже, яка ти насправді чудова. І ось ти вже повністю в його руках.

6. Він виводить тебе на емоції

Він намагається тебе розізлити, засмутити або взагалі викликати які-небудь емоції. Він ніби тебе провокує, щоб ти показала, що насправді відчуваєш. Цей тонкий психологічний прийом викликає повну довіру з твого боку.

7. Він ідеальний

Він тебе дуже уважно слухає, про все розпитує, а про себе практично нічого не говорить. Він настільки досконалий, що до нього немає претензій. Але ж такого не буває насправді.

Нагадаємо, астрологи назвали чарівні фрази, якими можна спокусити чоловіка кожного знака Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, від якогось знака Зодіаку ви залежні і кого слід уникати.

Також Знай.ua писав, оприділи свій темперамент за знаком Зодіаку.