Генрі Кавілл – популярний англійський актор, який став відомим завдяки участі в кінострічках "Війна богів: Безсмертні", "Агенти А. Н.До.Л.", "Серед білого дня" і серіалі "Тюдори". Одна з його кращих ролей – Супермен з кіновсесвіту DC у фільмі "Ліга справедливості". Зараз він працює на зйомках серіалу "Відьмак".

Він подивився фільм "Аквамен" виробництва DC, який нещодавно вийшов на екрани, і вирішив поділитися своїми враженнями. Зробив він це досить незвичайним способом. Щоб підтримати актора Джейсона Момоа, який виконав головну роль у кінострічці і є його колегою по знімальному майданчику, Кавілл вирішив його закосплеїти.

Генрі зробив селфі з виделкою в басейні. Це відмінний приклад того, що косплей може бути неймовірно бюджетним. І навіть безкоштовним. До речі, замість басейну цілком можна використати ванну. Актор поділився знімком у своєму акаунті в Instagram.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підпис до фотографії теж вийшла дуже оригінальною:

"Наслідую героя дня, головного спеціаліста по заливистому сміху, розмашистим обіймашкам і величезним пінтам Guinness – дорогому другові Джейсону Момоа. Ну як вам?"

Звичайно ж, на публікацію не зміг не відреагувати Момоа. Він написав:

"Слава богу, що тебе вже взяли на роль Супермена, інакше я залишився б без роботи. Люблю тебе, бро".

Одна з найбільш відомих ролей Джейсона Момоа - Кхала Дрого в телесеріалі "Гра Престолів". Він також знімався у фільмах "Ліга справедливості", "Загін самогубців", "Дикий", "Конан-варвар" і інші.

"Знай.uа" вже писав: дурні вуса, сльози фанатів "Гри престолів", фемінізм і все, що потрібно знати про серіал "Відьмак" від Netflix

А також: опублікований рейтинг найкрасивіших людей планети 2018, створений незалежними критиками

Нагадаємо: новий фільм про супергероїв "Аквамен" здивував глядачів гумором, екшном і операторською роботою