Компанія Netflix вже довгий час працює над серіалом "Відьмак", до якого прикута підвищена увага. Не дивно, адже це екранізація неймовірно популярної серії книг польського письменника Анджея Сапковського, які свого часу стали культовою грою. LIFE пише про те, що на даний момент відомо про серіал.

Порівняння з "Грою престолів"

Вже не за горами заключний сезон "Гри престолів", і це відмінний момент для Netflix показати фанатам франшизи щось схоже. У "Відьмака" є все: брудне середньовіччя, політичні інтриги та оголення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У "Відьмака" навіть є всі шанси переплюнути "Гру престолів", адже він будується навколо одного героя, який чи то хороший, то чи поганий. Багато чого варті і його приятелі, яких можна прийняти за такий собі середньовічний "Загін самогубців".

Хто створює серіал "Відьмак"?

Шоураннер серіалу Netflix стала Лорен Хіссріч, яка до цього працювала над "Зірвиголовою". Деякі епізоди повинен буде зрежисувати Алік Сахаров, раніше був задіяний у "Грі престолів" і "Картковому будиночку".

Зйомки майбутнього серіалу стартують у листопаді 2018 року в Будапешті і триватимуть до травня 2019. Перші епізоди вийдуть у другий половині 2019 року.

Відьмак знову міг стати поляком

Адаптація Netflix - це не перша спроба екранізувати книги Сапковського. У 2002 році в Польщі зняли серіал Wiedźmin, де головного героя зіграв Міхал Жебровський. Netflix запропонували йому повернутися до ролі Геральта, але він проспав проби. В результаті роль дісталася Генрі Кавіллу.

Що не так з Суперменом?

Таке відчуття, що Генрі Кавілла взяли від безвиході, бо його дні як Супермена, по всій видимості, закінчено.

Багато шанувальників переживають, що актор погано впорається з роллю харизматичного Відьмака, адже фанати Супермена лаяли його за занадто кам'яну гру. До того ж, останнім, за що він запам'ятався глядачам - це вуса, які він не зміг збрити по контакту, і які довелося замальовувати за 25 000000 доларів.

Хто ще зніметься у майбутньому серіалі?

Крім зіркового Кавілла в екранізації Netflix майже немає відомих акторів.

Роль Цірі дісталася Фреї Аллан, яка раніше знімалася в епізодичній ролі у серіалі "У пустелі смерті". У проекті з'явиться Аня Чалотра в ролі Йенніфер. Раніше вона зіграла лише в маловідомому серіалі за мотивами книг Агати Крісті. Фанати також нарікають на відсутність відомих осіб в екранізації і не вірять, що юні актори зможуть справітсья з такими складними ролями.

Нагадаємо, Netflix опублікував перші кадри з актором Генрі Кавілл в образі Геральта, якого він зіграв в серіалі "Відьмак".

Раніше Знай.ua повідомляв, Анджей Сапковський, автор всесвіту "Відьмак" направив в CD Projekt RED лист з вимогою виплати 16 мільйонів доларів.

Також Знай.ua писав, автори Відьмака і Cyberpunk 2 пообіцяли повернутися в ігрову індустрію.