Netflix опублікував перші кадри з актором Генрі Кавиллом в образі Геральта, якого він зіграв у серіалі "Відьмак".

Короткий ролик з'явився в Twitter сервісу Netflix.

На відео Кавілл стоїть в обладунках і білій париці. Користувачі помітили, що серіальний Геральт буде носити жовті лінзи. Можна сказати, що творці постралася зробити образ наближеним до гри "Відьмак", сам же серіал заснований на серії книг "Сага про відьмака" польського письменника Анджея Сапковського.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зйомки серіалу планують розпочати у найближчі дні в Будапешті, вони триватимуть близько півроку. Постановником частини епізодів стане легендарний режисер Алік Сахаров, відомий по "Грі престолів", "Озерку", "Картковому будиночку" і "Чорним вітрилам".

Прем'єра першого сезону "Відьмака" буде представлена публіці в другій половині 2019 року. Крім Кавілла в серіалі з'явиться актриси Аня Чалотру і Фрейя Аллан у ролях принцеси Цірі та чарівниці Йенніфер.

Крім того, судячи з реакції, користувачам не надто сподобався зовнішній вигляд головного героя і вони почали глумитися над ним.

Нагадаємо, Netflix визначився з актрисами на ролі Цірі та Йенніфер в серіалі "Відьмак".

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, хто отримав головну роль в "Вестсайдській історії" Стівена Спілберга.

Також Знай.ua писав, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет.