В український прокат вийшов музичний фільм Мері Поппінс повертається - продовження знаменитої картини студії Disney 1964 року, яка завоювала п'ять Оскарів. Головну роль в новому мюзиклі виконала Емілі Блант, пише Корреспондент.net.

Він також заснований на серії книг англійської письменниці Памели Треверс. Історія близька українському глядачеві по телевізійному радянського мюзиклу про Мері Поппінс 1984 року.

Через 54 роки після виходу історії про няню-чарівницю Мері Поппінс з Джулі Ендрюс, Диком Ван Дайком і Глініс Джонс Disney випустив на екрани продовження популярної казки, що стала класикою американського кінематографа.

Новий фільм заснований на серії книг англійської письменниці Памели Треверс і є продовженням історії про зразкову няню.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

По сюжету гувернантка-чарівниця через 25 років повертається в будинок вже дорослих дітей Бенксів, які переживають важкі часи після втрати дружини Майкла. За допомогою магічних здібностей Мері допомагає родині Бенксів знову знайти радість.

Роль Мері Поппінс виконує Емілі Блант, її двоюрідну сестру Топсі - Меріл Стріп. Колін Ферт виконає роль Вільяма Уезеролла Уілкінса, а Дік Ван Дайк з'явиться на екранах в ролі містера Доуса.

атмосфера сиквела повторить оригінальну версію мюзиклу: від літаючих повітряних змій до анімованих пінгвінів. В український прокат картина вийшла 3 січня 2019 року.

Режисером фільму став Роб Маршал відомий по мюзиклу Чікаго. Він також зняв Мемуари Гейші, Чим далі в ліс, Пірати Карибського моря 4.

Мері Поппінс повертається претендує на чотири Золотих глобуси - кращий мюзикл, краща музика, кращі актор і актриса.

Думка критиків

Digital Spy: Такий пізній сиквел не повинен бути таким хорошим, і все ж це абсолютно так. Це чарівно.

Fandango: Мері Поппінс повертається абсолютно чудова, вона наповнена чарівністю старою школою, і це змушує вас посміхатися весь час.

Кінокритик Антон Долін: Головне завдання для глядачів - по можливості абстрагуватися від численних першоджерел... Завидно становище дітей, для яких саме ця Мері Поппінс стане першою та канонічною. Вже вони точно будуть радіти, підспівувати і пританцьовувати без задніх думок.

Кінокритик Юхим Гугнін: Зовні це майже ідеальне кіно: дуже красиві химерні світи фантазії, куди Мері періодично водить дітей. Естетичний масляний, чорнильний Лондон, простір похмурих дорослих і злодійських капіталістів.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.

Знай.uа писав, вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового"Чорного дзеркала".