Сільвія Табір – 32-річна мешканка Каліфорнії. Протягом довгого часу вона була переконаним веганом і харчувалася виключно овочами, фруктами, насінням і горіхами. Дівчина відмовилася від м'яса та інших продуктів тваринного походження після перегляду шокуючого фільму про жорстоке поводження з тваринами в харчовій промисловості.

Веганська дієта давалася Сільвії нелегко. Її організм вимагав м'яса, іноді навіть сирого. Коли хтось починав смажити стейк, їй довелося виходити з кухні. Дівчина не отримувала необхідні речовини і вітаміни, і почала відчувати слабкість.

З часом у неї почалася непереносимість горіхів, а від овочів на тілі з'являлася висип. Все дійшло до того, що в 2010 році вона зламала 2 ребра, просто пересуваючи коробки. Під час відвідування лікаря в 2011 році в її кале виявили кров. Медики повідомили, що їй пора припиняти так харчуватися. Але дівчина не могла поступитися своїми принципами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2017 році Сільвія вирушила в похід у штат Мічиган разом зі своїми друзями. Там її вкусив коричневий павук-самітник (brown recluse spider).

Вона не надала цьому значення. Через деякий час на тілі дівчини в області паху з'явилися невеликі прищі. Вони почали стрімко рости, поки не досягли розміру руки.

Сільвія зрозуміла, що настав час відвідати лікаря. Медики були здивовані тим, що побачили. На тілі дівчини утворилася пухлина пурпурного кольору від паху до талії. В результаті вони поставили діагноз: NF (некротичний фасцити). Це незвичайна і рідкісна хвороба. Після укусу павука в тобі дівчата поселилися бактерії, які живляться людською плоттю. Вони буквально поїдали її зсередини. Лікарі провели складну 3-годинну операцію, щоб видалити пухлину. Шкірний трансплантат, частково замінив уражену шкіру.

Щоб врятувати своє життя, Сільвії довелося почати їсти м'ясо. Щодня вона з'їдає кілограм ягнятини або яловичини, яку приправляє лише сіллю.

Цей випадок не змінив світогляд дівчини. Вона все ще негативно ставиться до знущань над тваринами. Але вона впевнена, що її дієта є етично здорової. Дівчина купує м'ясо виключно у місцевого перевіреного фермера. Як тільки вона з'їла перший шматок, то зрозуміла, що стає сильнішою. Сільвія дізналася, що веганська дієта зруйнувала її організм. А павук, що її вкусив, став її рятівником. Адже тільки він змусив її знову їсти м'ясо.

"Знай.uа" вже писав про основні причини не їсти м'ясо

А також про те, як рослинна дієта впливає на дитину

Нагадаємо: жінка 27 років дотримується незвичайного раціону