Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії Ана Чері постала на огляд публіки в сексуальному образі на прогулянці. Мабуть, дівчина вирушила кудись за місто на відпочинок. Для фотосесії на свіжому повітрі модель одягла довгу леопардову спідницю з завищеною талією і чорний топ на бретелях з глибоким декольте. На фотографіях Ана Чері звивається, як тільки може, демонструючи підтягнуте тіло і пружні груди. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі стриманий макіяж.

У підписі до фотографії дівчина запропонувала шанувальникам вибрати, яка з фотографій їм подобається більше. Пыдписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом, і пишуть номер фотографії, від якої в захваті найбільше.

"Ти виглядаєш просто приголомшливо", "Абсолютно красиво!", "Чарівна краса", "Так гарно", "Захоплююче смілива і красива", "Боже мій, я хочу тебе. Ти з біса гарна", "Вогонь. Все, що вам потрібно, це бути на шпильках", "Найчудовіша дівчина в світі. Найкрасивіша дівчина всесвіту. Я люблю тебе так багато, більше, і більше, і більше. Ніхто не кращий за тебе, моя принцеса", "Ви просто робите мій день", "Чому це так чудово?!", "Прекрасна, любов моя", "Дуже красиві очі", "Красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ані Чері.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.