Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, яким рекламує розпродаж речей свого бренду спортивного одягу, присвячений чорній п'ятниці.

На фотографії Ана Чері стоїть спиною до камери і випучує пружну попу до неї. На моделі сірий костюм для фітнесу з логотипом бренду. Волосся Ани Чері розпущені і звисають з голови, так як вона трохи зігнулася, підставляючи булочки до камери. На її обличчі легкий природний макіяж, модель завзято сміється. У підписі до фотографії фітнес-модель пропонує шанувальникам купити товари бренду зі знижкою до 50%. Шанувальники Ани почали активно обговорювати нове фото в її аккаунті, багатьом знімок дуже сподобався, а деякі навіть вирішили прикупити собі обновки для спорту.

"Яка краса!", "Анна, ти дуже гарна", "Ана, ти повинна працювати в PornHub", "Мені подобаються фотографії, які ви публікуєте", "Ти чудово виглядаєш", "У тебе гарна попа", "Ана, ти неймовірно симпатична і гаряча", "наймиліша дівчина в цьому світі", "Тільки подивіться на цю неймовірну красуню", "Дуже красива. Ти моя любов", "Ти виглядаєш так приголомшливо", "Карти Google показують шлях до вашого серця?", "Дуже красива дівчина, просто фантастична", "Ана, ти красуня", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Ани Чері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.